Teden ljubiteljske kulture 2021


OBJAVLJENO: nedelja, 16. maj 2021
AVTOR: Minka Jerebič

Še dober teden nas loči in začne se Teden ljubiteljske kulture 2021. Na njem bomo sodelovali tudi člani Kulturno-zgodovinskega društva Rusalka. Kaj pripravljamo? Lahko rečemo, da bogat kulturni program, ki bi bil še pestrejši, če bi lahko organizirali tudi kulturne prireditve v veliki gledališki dvorani.

A, leto 2021 je drugačno. Letos smo se odločili, da teden ljubiteljske kulture posvetimo našim najmlajšim. Tako bomo organizirali večer otroške poezije in pravljic, pa večer ugank in v sklopu tega tudi razstavo. Veste, kako je, če dnevi spregovorijo. Vsak dan je nekaj posebnega in ker imamo kar sedem dni v tednu in se začnejo dnevi med seboj prepirati ... Oh, zmešnjava ... In veste kako je, ko si Tonček ne želi obuti nogavic? Saj vem, da ne veste, a boste zvedeli, ko boste prišli, dragi otroci, s svojim starši na večer otroške poezije in pravljic.

"Majhna sem, siva, se _ _ _ _ _ bojim." Koga se mala siva miška boji? Takšne in drugačne pa bodo uganke, ki vam jih bodo, dragi otroci, zastavile članice Kulturno-zgodovinskega društva Rusalka. 

In ko se teden ljubiteljske kulture konča, ko se bodo luči ugasnile in ko se bo treba posloviti ... kaj pa takrat sledi za pridne otroke? Seveda, nagrada.

 

Torej, že danes vljudno vabljeni otroci med člane Kulturno-zgodovinskega društva Rusalka. 

 

Lepo se bomo imeli.

 

Nazaj na bloge

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top