Bravo Metka!


OBJAVLJENO: petek, 1. januar 2021

Zveza društev upokojencev Slovenije je organizirala natečaj za izdelavo vezanega vzorca na kuhinjsko krpo in brisačo. Nanj se je prijavila tudi naša članica društva, Metka Jančec Osojnik, ki pa je tudi članica DU Zalog, ki pa je član te zveze. 

Zveza društev upokojencev Slovenije je želela s tem natečajem, da bi upokojenci delali vezni vzorec na kuhinjsko krpo in brisačo ter nato vse poklonili upokojencu oziroma tisti osebi, ki želi sodelovati v teh časih, ko smo priklenjeni na stanovanje, na občino, na ...

Metka je poslala svojo vlogo ter zapisala, komu želi pokloniti svoj izdelek. Tik pred praznikom skoka v novo leto ji je poštar prinesel paket iz ZDUS-a, v njem pa kuhinjsko krpo, brisačo in niti. Članica našega društva pa je takoj pristopila k delu, odprla paket, razgrnila kuhinjsko krpo in brisačo ter začela razmišljati o vzorcu. Kakšen naj bi bil vzorec? Gorenjski nagelj, vrtnica, srce, zimski motiv ... Idej ima polno, a pustimo se presenetiti.

 

Metki v imenu članov Kulturno-zgodovinskega društva Rusalka izrekamo iskrene čestitke in prepričani smo, da bo oseba, ki bo dobila to darilo izjemno vesela, Metka pa bo vesela, ker bo nekoga osrečila.

 

Srečno in veselo na delo, Metka!

 

 

 

 

 

 

 

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top