RUSALKA IN TETA JESEN


OBJAVLJENO: sreda, 16. september 2020
AVTOR: Minka Jerebič

V Kulturno-zgodovinskem društvu Rusalka smo v konec leta 2018 začeli z izdajo publikacij za otroke. V tem nizu je sledila prva publikacija z naslovom RUSALKA IN BOTRA ZIMA. Mala rečna nimfa Rusalka pripoveduje pravljice za otroke, pesmi, in seveda, zastavlja jim številne uganke. 

Avtorice publikacij so Antonija Jereb, Minka Jerebič in Majda Mihovec. Pisanje in slikanje jim gre od rok in tako se je konec leta 2018 pri njih oglasil tudi Dedek Mraz in vzel za obdaritev otrok prvo zgibanko. Saj sploh ni čudno, da je izbral to publikacijo, kajti z botro Zimo je tudi on v zelo dobrih odnosih.

 

Jeseni 2020 pa je izšla še zadnja publikacija, v kateri se mala Rusalka sreča s teto Jesenjo. Srečanje je prav prijetno. Teta ima veliko za povedati, pa tudi malo rečno nimfo želi o marsičem podučiti. Tako so nastale številne uganke

  

zgodbice in pesmi

  

 

Vsaka od publikacij je nekaj posebnega. V Društvu Rusalka pa smo prepričani, da bodo vse štiri publikacije našim najmlajšim prav zrastle k srcu. Poleg tega, da bodo poslušali starše, ki jim bodo prebrali zgodbice in pesmice, bodo navdušeni tudi nad barvanjem ter se razveseljevali, ko bodo reševali uganke.

 

Avtoricam iskrene čestitke, članom društva pa želimo še veliko ustvarjanja za naše najmlajše ...

 

 

Nazaj na bloge

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top