TLK 2020 - Razstava nakita Veronike Rajsar


OBJAVLJENO: sreda, 20. maj 2020

V Kulturno-zgodovinskem društvu Rusalka smo nameravali v tem tednu imeti razstavo nakita Veronike Rajsar. V društveni sobi Centra Zalog smo nameravali prikazati izdelke za moške in ženske, ki jih oblikovalka Veronika ljubiteljsko ustvarja iz fimo mase. 

 

Za izdelovanje rabi številne pripomočke, šablone, nože, strojček za valjanje in seveda fimo maso. Slednjo se lahko kupi v specializiranih trgovinah. Izdelki izpod rok Veronike so čudoviti. Največ ima kompletov, tako da, moškemu ali ženski, ni treba razmišljati, kaj bi si še nadel, saj je vse neka zaokrožena celota. 

 

Veronika izdeluje že zelo dolgo časa nakit. Sprva je bil ta le zanjo, potem pa je odšla na številna izobraževanja, tako v Sloveniji, kot tujini. Tu je pridobila novo znanje, ki ga spretno umešča v svoje izdelke. Oblikovalka hodi po Sloveniji in zelo rada pokaže vse svoje spretnosti, ki jih premore s fimo maso. Tako je bilo v načrtu, da bo v Zalogu pri Ljubljani najprej delavnica izdelovanje nakita, nato pa še razstava. Žal tega ne moremo izvesti v tem mesecu, bomo pa to prestavili na jesenski čas.

 

Že danes vas vabimo, da si vzamete čas in nas počastite s svojim obiskom.

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top