TLK 2020 - Večer zimzelenih melodij z Dunjo


OBJAVLJENO: nedelja, 24. maj 2020

Teden ljubiteljske kulture 2020 se končuje. V Kulturno-zgodovinskem društvu Rusalka smo želeli ob tej priliki izvesti čudovito prireditev obarvano z zimzelenimi melodijami. Prireditev je bila zamišljena ob materinskem dnevu v mesecu marcu, a je takrat v deželo pod Alpami prišel nepovabljen virus. Glejga šment, do danes se ta nepovabljen gost še ni umaknil, tako da prireditev, ki smo jo prestavili za dva meseca, tudi danes ne moremo izvesti.

 

V goste smo tokrat povabili mlado pevko Dunjo Vrhovnik. V Zalogu se je že predstavila v začetku februarja letošnjega leta. Prihaja iz Koroške. Je samozavestno dekle, ki po svetu nikoli ne hodi sama, spremlja jo kitara in ko zaigra nanjo in Dunja začne prepevati, nas z zvoki in prijetnim glasom popolnoma zasvoji. Slovenija jo pozna iz televizijske zabavno-glasbene oddaje Slovenija ima talent. Če so jo na POP TV predstavili kot talenta, potem veste, s kom imamo opravka. Glasbeno je zelo nadarjena in glasba ji je pisana na kožo.

 

  

 

V maju - mesecu ljubezni smo se z Dunjo dogovarjali, da nam bo zapela slovenske zimzelene melodije. Toda Dunaja je mlada pevka, polna življenjske energije, brenkati zna in nikoli se ne ve, kako nas bo presenetila. 15. februarja je povabila svojega prijatelja Sama in dvorana Centra Zalog je za donela v čudovitih zvokih legendarnega pevca Elvisa Presleya. 

 

 

 

Res da danes prireditve ne bo. Ampak veste kako pravijo, sledi poletje, čas za oddih, potem pa pride bogata zima in v Društvu Rusalka bomo poskrbeli, da bo ta res bogata. Dunja v Zalog pride, oder bo njen, koga bo povabila v goste pa se pustimo presenetiti. Dejstvo pa je, obeta se nam čudovit večer, poln romantike, nostalgije ...

 

Vljudno vabljeni.

 

  

 

 

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top