V pričakovanju ...


OBJAVLJENO: petek, 23. december 2022

Spoštovane rusalke, dragi rusalček,

spoštovani prijatelji, krajani, ljubitelji kulture in

zgodovine,

 

 

Stojimo pred novim letom; letom, za katerega si želimo vse najboljše: veliko zdravja, sreče, radosti, veselja, ustvarjalnosti … Ne, vemo, kaj nam bo prineslo. A, vemo, kakšno je bilo leto 2022, ki se poslavlja.

 

Bilo je lepo leto; bili smo srečni, veselili smo se skupnih in posameznih uspehov; smejali smo se in tudi jokali. Takšno je pač življenje. V leto, ki prihaja, stopamo polni upanja, da bo tudi to leto srečno, zdravo, radostno … Prav zato, ker ne vemo, kaj nam bo prineslo, bodimo polni upanja. Zavedajmo se, da bo tudi to leto polno sreče, radosti, smeha, uspehov … morda se bomo jokali, a to je del življenja. Vsak dan nam bo sijalo sonce, a tudi dežja ne bo manjkalo; cesta ne bo ravna, imela bo leve in desne ovinke; življenje ni le smeh, so tudi preizkušnje … A, vse to nas dela bogatejše. Vzemimo si čas, ne hitimo, ozrimo se na prijatelja, ki hodi za nami … Ustavimo se, podajmo mu roko … morda ne bomo prvi na cilju, bomo pa prišli s prijateljem, kateri nam bo delil svojo usodo in zato bomo sočutnejši, z novimi spoznanji in znanji …

 

Ne zgubljajmo časa za nepomembne stvari, te lahko počakajo; bodimo željni novih izzivov, trenutki se ne vračajo več, a spomini ostanejo, naj bo teh mnogo, kajti to bogati posameznika in tako lahko nosi svetlobo in jo deli tistim, ki stojijo v senci.

 

Spoštovani,

Naj bodo prazniki nekaj posebnega:

čarobni Božič,

ponosni dan naše lepe domovine in

izzivov polno Novo leto 2023 …

 

Srečno vam želi

 

Minka Jerebič,

Predsednica društva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top