VSE NAJBOLJŠE DRUŠTVO RUSALKA


OBJAVLJENO: torek, 3. avgust 2021

Danes praznuje Kulturno-zgodovinsko društvo Rusalka 6 let delovanja. Ni veliko, a uspehi dokazujejo, kako pravilne so bile usmeritve rusalk Lili, Tatjane, Darje, Brigite in Minke, ki smo se leta 2015 zbrale ob tolmunu in sanjale zgodbo daljnih dni, o pravljičnih bitjih, ob rečnih nimfah, ob Bogu Savusu ... Iz sanj so se rodile ideje iz idej pa ustanovitev društva.

Šest let je za nami in v društvu imamo kaj pokazati. Vsako leto dve novi publikaciji, številni nastopi, prireditve, razstave ... skratka imamo kaj pokazati, a vsega tega ne bi bilo, če ne bi bilo članov in njihovih idej ter marljivosti.

 

Ob tej priliki iskrene čestitke vsem članom in članicam. Samo marljivo delo je tisto, ki sledi našim ciljem in prepričana sem, da jih bomo dosegali tudi v prihodnje, tako kot smo jih do sedaj.

 

 

Sedaj pa je čas, da skupaj dvignemo čašo polno idej, da nazdravimo prehojeni poti in strmimo v prihodnost. S takšnimi člani in članicami se je ni bati, ta je svetla in smela, tako kot ples rusalk ob tolmunu ...

 

Srečno in vse najboljše Društvu Rusalka

 

 

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top