zaključek pouka v OŠ Zalog


OBJAVLJENO: sobota, 6. julij 2019

Kulturno - zgodovinsko društvo Rusalka zelo dobro sodeluje z OŠ Zalog. Na naših kulturnih prireditvah so pevski zbori te osnovne šole stalnica. Zelo smo ponosni na njih, predvsem pa na zborovodkinjo gospo Hamidulino Guzelj, ki jih že nekaj let tako uspešno vodi.

 

Letošnji zaključek pouka je bil obarvan mladostniško, razigrano, niso pa pozabili na naše prijateljice čebelice, s katerimi se srečujemo iz dneva v dan in pomenijo naše življenje. Ob začetku prireditve je namestnik ravnatelja, Andrej Krumpak,  poudaril pomen učenja in pomen brezskrbnih počitnic. Nato so učenci prejeli številne nagrade. Seveda, pridno so se učili in ob koncu leta prejeli pohvale. Pohvale gredo tudi učiteljem, ki jih marljivo učijo in spodbujajo.

 

Sledil je kulturni program. Bil je čudovit in res so lahko ponosni na tej šoli, da imajo takšne učitelje, da mlade spodbujajo na področju kulture. Stene šolske avle pa krasijo fotografije, slike in izdelki iz gline.

 

Vsem učencem iskrene čestitke, prav tako vodstvu šole ter učiteljem, ki se zavedajo pomena znanja, ki ga prenašajo na mladi rod. Sedaj pa je čas počitnic, čas sprostitve, zato uživajte, uživajte, kjer koli že ste.

 

Društvo Rusalka

 

Prenesi priponko

Nazaj na obvestila

Naši zapisi

AKTUALNO
BLOGI
ZGIBANKE

Informacije

Ime društva:  KULTURNO – ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA
Skrajšano ime društva:  DRUŠTVO RUSALKA
Sedež društva:  LJUBLJANA
Naslov:  SI-1000 LJUBLJNA, Pot v Zeleni gaj 27 B

Top